Hobby Creatief Salon Hasselt 2021

Primeurs

Ruim 150 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren alle creatieve trends onder één dak. Meer dan 50 workshops, waar je zelf creatief aan de slag kan gaan.

plaats:

Ethias Arena , Hasselt

datum:

01 okt. t/m 03 okt. 2021

openingsuren:

dagelijks geopend van 10u tot 18u

Primeurs 2019

(primeurs 2021 volgen later)

FIMO Leather-boetseerklei

“FIMO Leather-effect” is de nieuwste boetseerklei van “Staedtler” die na het uitharden lijkt op echt leder en bovendien kan bewerkt  worden als leder. Deze nieuwe klei blijft na het bakken soepel zodat je fantastische creaties kan maken; o.a. handtashangers, portefeuilles, etc. Maak kennis met dit fantastische nieuwe crea-product op de stand van “Lucas Creativ” (stand 208).

Juwelen maken met soda-clips

“Kasteel Mariagaarde” (stand 504) te Hoepertingen is een millenniumoude site waar de stilte leeft en waar gastvrijheid de hoogste waarde is. Je kan enerzijds verblijven in dit pittoreske kasteel en anderzijds ook deelnemen aan diverse kunstzinnige crea-workshops in een rustiek kader. Kasteel Mariagaarde organiseert ter kennismaking op het Hobby Creatief Salon een zeer originele (recycling) workshop, nl. “juwelen maken met soda-clips” van frisdrankblikjes. Er wordt gewerkt met kraaltjes, maar ook met haakwerk. Kom voor de dag met een uniek juweeltje!

 

Van meubelstoffen tot quilting

“Quilt-Patchwork”(stand 211/213), de naam zegt het al; dé specialist op het gebied van patchwork & quilting in Limburg, biedt eveneens meubelstoffen aan. Deze stevig geweven en kleurvaste stoffen bestaan in moderne & traditionele motieven en zijn in de eerste plaats geschikt voor het bekleden van meubelen, maar ook voor het maken van o.a. handtassen, kleding en kussens. Op de stand zal er ook gedemonstreerd worden met een “quiltmachine” en bewonder ook zeker de “tentoonstelling” met prachtige quilts, gestoffeerde meubelen, accessoires, deco, etc. Uiteraard allemaal zelfgemaakt met hun uitgebreid en veelzijdig assortiment stoffen. De inspiratiebron voor de échte stoffen-liefhebbers!

Boetseerworkshops voor kids

Het bekleden van de figuren uit isomo (piepschuim) met de bolletjes- en/of parel-klei op de stand van “Isomooi”(stand 503) staat bij vele kinderen op het verlanglijstje tijdens hun bezoek aan het Hobby Creatief Salon. Je hebt de keuze uit 1001 verschillende isomo-figuren, die je vervolgens kleurrijk gaat bekleden / aandrukken met de bolletjes- en/of parel-klei. Nieuw vanaf september is de “zelfhardende transparante boetseergel”, die je kan mengen met andere hobbymaterialen en jouw werkstuk hierdoor een unieke uitzicht krijgt. De moeders vinden het ook stiekem leuk hoor…

Pyrografie-pen

Pyrografie, letterlijk vertaald; schrijven met vuur of brandschilderen, kan je tegenwoordig door middel van een zeer gebruiksvriendelijke “Pyrografie-pen”. Je kan hiermee o.a. op hout, textiel en leder tekenen & kleuren. Verfraai jouw decoratiestukken en mode-accessoires op unieke wijze. Ontdek de “Pyrografie-pen” op de stand van “Lucas Creativ” (stand 208), dé crea-specialist bij uitstek.

Meer laden

Print uw kortingsbon!

Hobby Creatief Salon Hasselt 2021

Vul het formulier in en print uw kortingsbon voor het Hobby Creatief Salon HASSELT !

Met kortingsbon slechts € 8,50 ipv € 10,00!

Kortingsbon

(inclusief zakje en geschenkenpakket, zolang de voorraad strekt)