Hobby Creatief Salon Hasselt najaar 2022

Primeurs

Meer dan 100 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren alle creatieve trends onder één dak. Ruim 50 workshops, waar jong en oud zelf creatief aan de slag kan gaan.

Het Hobby-Salon vindt NIET meer plaats in Mechelen & Antwerpen; kom daarom zeker naar Hasselt & Kortrijk voor het meest uitgebreide crea-aanbod!

>> Tickets bestellen

plaats:

Trixxo Arena (Ethias Arena), Hasselt

datum:

30 sep. t/m 02 okt. 2022

openingsuren:

dagelijks geopend van 10u tot 18u

Primeurs 2021 (primeurs 2022 volgen later)

Creatief met PARACORD

“Paracord” (stand 220) is van oorsprong afkomstig uit het Amerikaanse leger en werd gebruikt door parachutisten. Dit uiterst sterke koord is tegenwoordig verkrijgbaar in vele leuke kleurtjes en leent zich voor oneindig veel creatieve toepassingen. Zo kan je met dit kleurrijke koord o.a. juwelen, decoraties en tal van accessoires maken. Ontdek dit immens populaire koord in 1001 kleuren bij “Paracord.eu” en ga er zelf creatief mee aan de slag in de talrijke workshops. U kan zich ter plaatse op de stand aanmelden voor workshops, alsook worden er gesloten workshops georganiseerd met inschrijving.
Inschrijven voor de workshops kan hier: https://www.paracord.nl/inschrijvingsformulier-workshops-hobbysalon-hasselt-2021 

Het Haakbeest

Stand 309
Meer info en reservatie; https://hethaakbeest.be/beurs/

GRATIS boetseerworkshop voor kids !

“Sjoe-Bee-Do” (stand 505) organiseert een gratis workshop voor kinderen; pool-figuren in piepschuim bekleden met de populaire bolletjes- (foam clay) en parel-klei (pearl clay).

3D-modelbouw in hout

Bij “DIY Houten Wereld” (stand 109) kan je terecht voor een ruim assortiment 3D-puzzels en DIY bouwpakketten om zeer originele creaties te maken in hout; van diverse voertuigen & home deco tot dieren & miniatuurhuisjes. Geschikt voor alle leeftijden, jong en oud is er binnen de kortste keren aan verknocht.

GRATIS DIY-naaiworkshop

In samenwerking met “Singer” (stand 305), kan jong en oud dagelijks GRATIS deelnemen aan een hippe DIY workshop op de naaimachine, onder professionele begeleiding. Zo kan je een trendy bestekhouder naaien met kleurrijke stofjes, ideaal om bestek mee te nemen op uitstap. Maak bovendien kennis met de nieuwste naaimachines van Singer.

Meer laden

Print uw kortingsbon!

Hobby Creatief Salon Hasselt voorjaar 2022

Vul het formulier in en print uw kortingsbon voor het Hobby Creatief Salon HASSELT !

Met kortingsbon slechts € 8,50 ipv € 10,00!

Kortingsbon

(inclusief zakje en geschenkenpakket, zolang de voorraad strekt)

Online ticketwinkel