28e Hobby Creatief Salon

Wedstrijden

Ruim 200 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren alle creatieve trends onder één dak. Met ruim 100 workshops, waar je zelf creatief aan de slag kan gaan.

plaats:

Nekkerhal, Mechelen

datum:

17 sep. t/m 20 sep. 2020

openingsuren:

dagelijks geopend van 10u tot 18u

Wedstrijden 2020

DOE MEE: Pimp een CONSERVENBLIK om tot een pennenhouder.

Maak thuis van een leeg conservenblik, een trendy pennenhouder.

Maak thuis van een leeg conservenblik een trendy pennenhouder: Alle creatieve technieken komen in aanmerking. Bij afgifte van je blik aan de infobalie van het Hobby Creatief Salon, ontvang je een creatief geschenk! Alle creaties worden tentoongesteld op de beurs en de mooiste & origineelste pennenhouders worden ook nog eens beloond met een waardevol crea-pakket! ! !

Vergeet je naam en adresgegevens niet te vermelden op je pennenhouder.

Quiltwedstrijd 2020

Zéér waardevolle prijzen te winnen:

Naaimachine Singer
1e prijs
Waardebonnen, geldig bij Calico House & Gobelin
2e prijs
Waardebonnen, geldig bij Calico House & Gobelin
3e prijs

Gratis inkomkaart twv 10,5 € voor iedere deelnemer!

Deelnamevoorwaarden:

  • Maak eigenhandig een quiltje van exact (!) 20 cm. x 20 cm., volledig afgewerkt met een randje. Voorzie uw quiltje van uw naam & adresgegevens (incl. telefoonnummer).
  • Het thema is “PUZZEL”.
  • U dient uw quiltje uiterlijk vóór zaterdag 12 september a.s. in te leveren bij Calico House: Vrijheidstraat 27, 2000 ANTWERPEN OF Gobelin: Langestraat 25, 8000 BRUGGE. Enkel kwalitatieve quiltjes met de juiste afmeting komen in aanmerking voor deelname. Bij afgifte van de quiltjes wordt hier streng op toegekeken en de makers van quiltjes, die goedgekeurd zijn voor deelname ontvangen 1 vrijkaart voor de beurs!

Alle quiltjes worden tijdens het 28e Hobby Creatief Salon Mechelen 2020 tentoongesteld. Na afloop van de beurs zal de jury de 3 mooiste en origineelste quiltjes eruit pikken
en belonen met bovenstaande prijzen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en kunnen hun prijs komen afhalen bij Calico House of Gobelin.

Deze wedstrijd wordt tijdens alle Hobby Creatief Salons georganiseerd sinds 2004. De quiltjes van de Quiltwedstrijden tijdens de Hobby Creatief Salons in 2020 en de volgende jaren worden aan de reuze-quilt vastgemaakt, zodat de grootste quilt ter wereld ontstaat!

Print uw kortingsbon!

28e Hobby Creatief Salon

Vul het formulier in en print uw kortingsbon voor het Hobby Creatief Salon MECHELEN !

Met kortingsbon slechts € 9,00 ipv € 10,50!

Kortingsbon

(inclusief zakje en geschenkenpakket, zolang de voorraad strekt)