28e Hobby Creatief Salon

Primeurs

Ruim 200 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren alle creatieve trends onder één dak. Met ruim 100 workshops, waar je zelf creatief aan de slag kan gaan.

plaats:

Nekkerhal, Mechelen

datum:

17 sep. t/m 20 sep. 2020

openingsuren:

dagelijks geopend van 10u tot 18u

Primeurs 2019

(primeurs 2020 volgen later)

GRATIS workshops “creatief met servetten”

Maak indruk met jouw (feest-)tafel: Neem deel aan de gratis workshop “servetten vouwen met lint en diverse accessoires” of “pimp een houten servetring met foam clay of schilderstiften” op de stand van “AVA” (stand 517). Je hebt de keuze uit verschillende servet-vouwtechnieken. AVA beschikt immers over een groot aanbod knutsel- en hobbymaterialen. Laat je inspireren op de stand, waar actuele creaties te bewonderen zijn, allemaal gemaakt uit het ruime crea-assortiment, verkrijgbaar in een AVA winkel bij jouw in de buurt: www.ava.be
Op de stand kan je bovendien ook schilderstiften, foam clay en servetten aankopen.

Klassevolle interieur-objecten maken met LONTWOL

“Hearts” (stand 516) is dé specialist bij uitstek op het gebied van “interieurgericht breien”. Zij bieden “merino lontwol” aan, verkrijgbaar in XXL- en mini-versie. De lontwol is geschikt om met de hand te breien, je hebt geen breinaalden nodig. Met de lontwol in mini-versie kan je bovendien ook knopen (= macramé). De wol is niet gesponnen, tot een lont samengebracht en 4 tot 5 cm. dik. Meestal worden er plaids en kussens van gemaakt; in een plaid kruipt maat liefst 3 kg. lontwol. Op de stand van Hearts kan je alle 44 kleuren ontdekken. Gezien een bol lontwol bijna 5 kg. (!) weegt en heel veel ruimte inneemt, heeft Hearts een leuke aanbieding zodat je niet hoeft te sleuren met een grote zware bol lontwol; deze wordt namelijk via de post thuisbezorgd, meteen na de beurs. Verder beschikt Hearts over een heel groot assortiment aan katoen- en macramé-garens. Een absolute aanrader!

GRATIS FIMO Leather-effect workshop

Traditiegetrouw organiseert “Staedtler FIMO” (stand 228) opnieuw een gratis workshop; ditmaal kan je “een hippe sleutel/tashanger maken met FIMO Leather-effect”. FIMO Leather-effect is de nieuwste klei die na het uitharden lijkt op echt leder en bovendien kan bewerkt worden als leder. De nieuwe klei blijft na het bakken soepel zodat je fantastische creaties kan maken. Deze kleurrijke hangers, gemaakt uit FIMO Leather-effect zijn een geweldige cadeautip en maken je meteen vrolijk. De hangers worden ter plaatse gemaakt, vervolgens afgebakken en daarna kan jouw sleutel/tashanger opgehaald worden. De workshop vindt dagelijks plaats om 11u, 13u en om 15u (duur; ± 1,5u). Minimumleeftijd; 12 jaar. Inschrijven doe je ter plaatse op de workshopstand van “Staedtler FIMO”.

Workshop “Brush & Blend”

“Handlettering Doen We Zo” (stand 615) is zowat de meest complete aanbieder op het gebied van “handlettering” met maar liefst 2500 verschillende producten. Naast hun uitgebreid aanbod artikelen, vinden er op de stand dagelijks ook interessante demonstraties plaats en kan je een workshop “Brush & Blend” volgen: Brushlettering is de moderne vorm van kalligrafie. Met brushpennen maak je op allerlei manieren krullerige / kleurrijke letters. Je leert de basis van het brushletteren en daarnaast ook de blend-techniek; hoe je kleuren in elkaar laat overlopen. De workshop is toegankelijk voor iedereen, jong én oud! Bezoek zeker de stand van Handlettering Doen We Zo, want dagelijks wordt er 2 keer een prijs verloot! Dagelijks loterij; kom naar de stand en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan ontvang je een lotje, waarmee je dagelijks om 15u kans maakt op te gekke prijzen! Bij elke aankoopschijf van € 20, krijg je bovendien ook nog eens een lotje!

Zéér realistische dierenfiguren vilten

“Atelier Wilma Creatief” (stand 612) is al jaar en dag dé absolute specialist op het gebied van naaldvilten; een techniek waarbij je wolvezels in verschillende modellen kan prikken. Sinds dit jaar biedt Atelier Wilma Creatief als enige in de BeNeLux de Japanse “Hamanaka-viltpakketjes” aan. Met deze viltpakketjes (incl. patroon, wol-/acrylvezels en oogjes) kan je werkelijk zéér realistische huisdieren en kawaii-figuren maken.

Meer laden

Print uw kortingsbon!

28e Hobby Creatief Salon

Vul het formulier in en print uw kortingsbon voor het Hobby Creatief Salon MECHELEN !

Met kortingsbon slechts € 9,00 ipv € 10,50!

Kortingsbon

(inclusief zakje en geschenkenpakket, zolang de voorraad strekt)