20e Hobby Creatief Salon

Wedstrijden

Ruim 150 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren alle creatieve trends onder één dak. Met ruim 50 workshops, waar je zelf creatief aan de slag kan gaan.

plaats:

Antwerp Expo, Antwerpen

datum:

18 feb. t/m 21 feb. 2021

openingsuren:

dagelijks geopend van 10u tot 18u

Wedstrijden 2020 (wedstrijden 2021 volgen later)

Winnaars: maak een kleurrijke sleutelhanger

Maak thuis een originele sleutelhanger:

Josée Gys
Creatief geschenkenpakket
Leentje Stienen
Creatief geschenkenpakket
May Verlinden
Creatief geschenkenpakket
Mauro Janssen
Creatief geschenkenpakket
Isabella Janssens
Creatief geschenkenpakket

Alle creatieve technieken komen in aanmerking. Bij afgifte van je sleutelhanger aan de infobalie van het Hobby Creatief Salon, ontvang je een creatief geschenk! Alle sleutelhangers worden tentoongesteld op de beurs en de mooiste & origineelste exemplaren worden ook nog eens beloond met een waardevol crea-pakket ! ! !

Vergeet je naam en adresgegevens niet te vermelden op of aan je sleutelhanger.

Quiltwedstrijd : STERRENBEELD

Winnaars:

Marleen Van Veen
1e prijs
Muriel Van Blumauer
2e prijs

Gratis inkomkaart twv 10 € voor iedere deelnemer ! ! !

Deelnamevoorwaarden:

  • Maak eigenhandig een quiltje van exact (!) 20 cm. x 20 cm., volledig afgewerkt met een randje. Voorzie uw quiltje van uw naam & adresgegevens (incl. telefoonnummer).
  • Het thema is STERRENBEELD.
  • U dient uw quiltje uiterlijk vóór zaterdag 22/02/2020 in te leveren bij Calico House: Vrijheidstraat 27, 2000 ANTWERPEN, T 03.233 60 23. Enkel kwalitatieve quiltjes met de juiste afmeting komen in aanmerking voor deelname. Bij afgifte van de quiltjes wordt hier streng op toegekeken en de makers van quiltjes, die goedgekeurd zijn voor deelname ontvangen 1 vrijkaart voor de beurs! ! !

 

Alle quiltjes worden tijdens het 19e Hobby Creatief Salon Antwerpen 2020 tentoongesteld. Na afloop van de beurs zal de jury de 2 mooiste en origineelste quiltjes eruit pikken
en belonen met bovenstaande prijzen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en kunnen hun prijs komen afhalen bij Calico House.

Deze wedstrijd wordt tijdens alle Hobby Creatief Salons georganiseerd sinds 2004. De quiltjes van de Quiltwedstrijden tijdens de Hobby Creatief Salons in 2020 en de volgende jaren worden aan de reuze-quilt vastgemaakt, zodat de grootste quilt ter wereld ontstaat ! ! !

Print uw kortingsbon!

28e Hobby Creatief Salon

Vul het formulier in en print uw kortingsbon voor het Hobby Creatief Salon MECHELEN !

Met kortingsbon slechts € 9,00 ipv € 10,50!

Kortingsbon

(inclusief zakje en geschenkenpakket, zolang de voorraad strekt)