20e Hobby Creatief Salon

Primeurs

Ruim 150 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren alle creatieve trends onder één dak. Met ruim 50 workshops, waar je zelf creatief aan de slag kan gaan.

plaats:

Antwerp Expo, Antwerpen

datum:

18 feb. t/m 21 feb. 2021

openingsuren:

dagelijks geopend van 10u tot 18u

Primeurs 2020

(primeurs 2021 volgen later)

GRATIS boetseerworkshop voor kids !

“Sjoe-Bee-Do” (stand 201) organiseert een gratis workshop voor kinderen; mini-figuurtjes in piepschuim bekleden met de populaire bolletjes- (foam clay) en parel-klei (pearl clay).

Personaliseren met SLAGLETTERPLAATJES

“Slagletterplaatjes” (stand 203) biedt slagstempels en alle toebehoren aan om o.a. juwelen, sleutelhangers en accessoires te personaliseren. Probeer het ter plaatse ook zelf uit in de workshop.

Klasse-handtassen haken

“Perline” (stand 424) biedt unieke DIY-pakketten aan om klassevolle handtassen te haken. De modellen zijn eigen ontwerpen, worden gemaakt met Italiaanse draad en eco-leder. Het is haalbaar voor iedereen. Op de stand wordt je alvast op weg geholpen.

EYEMAZY

“Eyemazy” (stand 218) maakt ter plaatse een kunstwerk van de iris van uw oog.

Speciale kinderworkshops

“De Feestplaneet” (stand 333) organiseert opnieuw super leuke workshops voor kids; o.a. snoeptaarten maken, glittertattoos plaatsen en kleurplaten inkleuren met gekleurd zand. Maar ook; tekenen en kleuren op een shoppingtas. Kinderen kunnen bovendien ook zeer originele cupcakes versieren bij “t Zoetebekje” (stand 418).

Meer laden

Print uw kortingsbon!

28e Hobby Creatief Salon

Vul het formulier in en print uw kortingsbon voor het Hobby Creatief Salon MECHELEN !

Met kortingsbon slechts € 9,00 ipv € 10,50!

Kortingsbon

(inclusief zakje en geschenkenpakket, zolang de voorraad strekt)