13e Hobby Creatief Salon

Wedstrijden

Ruim 125 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren alle creatieve trends onder één dak. Met ruim 50 workshops, waar je zelf creatief aan de slag kan gaan.

plaats:

Kortrijk Xpo, Kortrijk

datum:

12 mrt. t/m 14 mrt. 2021

openingsuren:

dagelijks geopend van 10u tot 18u

Wedstrijden 2020 (wedstrijden 2021 volgen later)

Winnaars: maak een kleurrijke sleutelhanger

Maak thuis een originele sleutelhanger:

Lydia Masquelin
Creatief geschenkenpakket
Toby Van Caillie
Creatief geschenkenpakket
Marleen Wyllemet
Creatief geschenkenpakket
Ruth De Smet
Creatief geschenkenpakket
Carolien Troncquo
Creatief geschenkenpakket

Alle creatieve technieken komen in aanmerking. Bij afgifte van je sleutelhanger aan de infobalie van het Hobby Creatief Salon, ontvang je een creatief geschenk! Alle sleutelhangers worden tentoongesteld op de beurs en de mooiste & origineelste exemplaren worden ook nog eens beloond met een waardevol crea-geschenkenpakket ! ! !

Vergeet je naam en adresgegevens niet te vermelden op je sleutelhanger.

Quiltwedstrijd: STERRENBEELD

Winnaars:

Karine Desmet
1e prijs
Yannick De Meulenaere
2e prijs

Gratis inkomkaart twv 9,5 € voor iedere deelnemer ! ! !

Deelnamevoorwaarden:

  • Maak eigenhandig een quiltje van exact (!) 20 cm. x 20 cm., volledig afgewerkt met een randje. Voorzie uw quiltje van uw naam & adresgegevens (incl. telefoonnummer).
  • Het thema is STERRENBEELD.
  • U dient uw quiltje uiterlijk vóór zaterdag 29/02/2020 in te leveren bij Gobelin: Langestraat 25, 8000 BRUGGE, T 050.33.76.59. Enkel kwalitatieve quiltjes met de juiste afmeting komen in aanmerking voor deelname. Bij afgifte van de quiltjes wordt hier streng op toegekeken en de makers van quiltjes, die goedgekeurd zijn voor deelname ontvangen 1 vrijkaart voor de beurs! ! !

 

Alle quiltjes worden tijdens het 12e Hobby Creatief Salon Kortrijk 2020 tentoongesteld. Na afloop van de beurs zal de jury de 2 mooiste en origineelste quiltjes eruit pikken
en belonen met bovenstaande prijzen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en kunnen hun prijs komen afhalen bij Gobelin.

Deze wedstrijd wordt tijdens alle Hobby Creatief Salons georganiseerd sinds 2004. De quiltjes van de Quiltwedstrijden tijdens de Hobby Creatief Salons in 2020 en de volgende jaren worden aan de reuze-quilt vastgemaakt, zodat de grootste quilt ter wereld ontstaat ! ! !

Print uw kortingsbon!

28e Hobby Creatief Salon

Vul het formulier in en print uw kortingsbon voor het Hobby Creatief Salon MECHELEN !

Met kortingsbon slechts € 9,00 ipv € 10,50!

Kortingsbon

(inclusief zakje en geschenkenpakket, zolang de voorraad strekt)