Hobby Creatief Salon Kortrijk najaar 2022

Primeurs

Meer dan 100 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren alle creatieve trends onder één dak. Ruim 50 workshops, waar jong en oud zelf creatief aan de slag kan gaan.

Het Hobby-Salon vindt NIET meer plaats in Mechelen & Antwerpen; kom daarom zeker naar Hasselt & Kortrijk voor het meest uitgebreide crea-aanbod!

>> Tickets bestellen

plaats:

Kortrijk Xpo, Kortrijk

datum:

23 sep. t/m 25 sep. 2022

openingsuren:

dagelijks geopend van 10u tot 18u

Primeurs 2021 (primeurs 2022 volgen later)

Het Haakbeest

Stand 311
Meer info en reservatie; https://hethaakbeest.be/beurs/

3D-modelbouw in hout

Bij “DIY Houten Wereld”(stand 212) kan je terecht voor een ruim assortiment 3D-puzzels en DIY bouwpakketten om zeer originele creaties te maken in hout; van diverse voertuigen & home deco tot dieren & miniatuurhuisjes. Geschikt voor alle leeftijden, jong en oud is er binnen de kortste keren aan verknocht.

GRATIS DIY-naaiworkshop

In samenwerking met “Singer”(stand 404), kan jong en oud dagelijks GRATIS deelnemen aan een hippe DIY workshop op de naaimachine, onder professionele begeleiding. Zo kan je een trendy bestekhouder naaien met kleurrijke stofjes, ideaal om bestek mee te nemen op uitstap. Maak bovendien kennis met de nieuwste naaimachines van Singer.

Workshop hondenriem / -halsband maken met paracord

Paracord wint enorm aan populariteit, gezien de toepassingen op creatief gebied oneindig zijn. Voor diegenen die het nog niet kennen: Paracord is van oorsprong afkomstig uit het Amerikaanse leger en werd gebruikt door parachutisten. Tegenwoordig is het verkrijgbaar in 1001 kleuren en kan je er leuke sieraden, accessoires tot decoraties mee maken. Terry Wullaert van “K&Q Creations”(stand 213) maakt zelf prachtige, kleurrijke creaties met paracord, waaronder hondenriemen en -halsbanden tot zijn specialiteit behoren, zelfs op maat. Maar ook andere accessoires zijn verkrijgbaar; o.a. armbanden, diademen, sleutelhangers, etc.
Tijdens het Hobby Creatief Salon kan je o.l.v. Terry ook zelf een hondenriem maken met paracord en een bijhorende halsband met het zogenaamde ppm-koord, een hele zachte en soepele touw-soort. Keer terug met een volledige, kwalitatieve wandel-set voor uw hond, helemaal zelf gemaakt.

De nieuwe hype: Resin Art

Resin Art, oftewel het maken van decoraties tot sieraden met het zogenaamde epoxy giethars, wint enorm aan populariteit. Gezien het gegoten wordt, is geen enkele creatie exact hetzelfde, ieder werk is dus uniek. De epoxy giethars kan gemengd worden met kleurpigmenten en wordt in een silicone mal gegoten, dat kan volgens verschillende technieken, waardoor je verrassende effecten kan bekomen. “Hudacreaties”(stand 504), dé specialist bij uitstek laat u ter plaatse zien hoe het precies werkt en bewonder de fantastische resultaten van Resin Art.

Meer laden

Print uw kortingsbon!

Hobby Creatief Salon Hasselt voorjaar 2022

Vul het formulier in en print uw kortingsbon voor het Hobby Creatief Salon HASSELT !

Met kortingsbon slechts € 8,50 ipv € 10,00!

Kortingsbon

(inclusief zakje en geschenkenpakket, zolang de voorraad strekt)

Online ticketwinkel